//
Küldj te is érdekes híreket, fotókat, filmeket a Bálágánba. Nem zsidó téma is jöhet, csak ütős legyen!
Szerző:  Kibic  Készült: 2018 jan. 05, péntek
Címkék:

Jon Bernthal számára megtisztelő, hogy egy olyan figurát alakít a sorozatban, akivel a külföldön harcoló amerikai katonák azonosulni tudnak. Az amerikai színész a szélsőjobbos rajongóknak viszont igen egyértelmű üzenetet küldött.

A zsidó származású Jon Bernthal az Esquire magazinnak adott interjút, amelyben többek között arról is beszélt, hogy mennyire megtisztelő a számára, hogy az általa alakított Punisher (Megtorló) figurája mennyire népszerű az amerikai katonák körében. A színész a Netflix sorozatában egy volt katonát alakít, aki családjának gyilkosai nyomába ered.

Jon Bernthal a Punisher című sorozatban

Amikor a riporter megemlíti neki, hogy az általa alakított karakter nem csak a katonák körében népszerű, de a szélsőjobbos alt-right mozgalom hívei is igencsak kedvelik a figurát. A tavaly Charlottesville-ben tartott felvonulásuk során például többször is felbukkant a Punisher halálfejes emblémája. Bernthal erre egyszerűen csak annyit reagál: „Fuck them”, vagyis baszódjanak meg.

(A.V. Club)

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek