//
Küldj te is érdekes híreket, fotókat, filmeket a Bálágánba. Nem zsidó téma is jöhet, csak ütős legyen!
Szerző:  Kibic  Készült: 2018 jan. 02, kedd

Kiderült, hogy tévedés történt, Steiner Kristóf nem koldult, és nem is támadott meg senkit, csak összekeverték valakivel. Az izraeli rendőrség ezért ejtette a Kristóf ellen felhozott vádakat.

Steiner Kristófot még október elején vádoltak meg azzal, hogy koldulás közben megtámadott egy nőt, mert az nem akart neki pénzt adni. Annak ellenére, hogy minderre az izraeli rendőrségnek semmilyen bizonyítéka nem volt, Kristófot eljárás alá vonták a nő feljelentése alapján. Emiatt viszont izraeli lakhatása került veszélybe.

Steiner Kristófot letartóztatták Izraelben - aKibic.hu Zsidó Közösségi Portál

Steiner Kristófot azzal vádolták, hogy az utcán, koldulás közben megtámadott egy nőt, aki nem akart neki pénzt adni. Bár az izraeli rendőrségnek semmilyen bizonyítéka nem volt arra, hogy valóban Kristóf követte el a bűncselekményt, mégis letartóztatták. Steiner Kristóf a Facebookon osztotta meg a kellemetlen történetet letartóztatásáról.


Most Kristóf a Blikknek számolt be arról, hogy végleg ejtették az ellene felhozott vádakat, és kiderült, hogy tévedés történt, a feljelentést tevő nő ugyanis egyszerűen összekeverte valakivel. „A rendőrség ejtette a vádakat bizonyítékok hiányában. A rendőrségen vár a papír, mely szerint az engem megvádoló asszony tévedett, és ártatlan vagyok. Eddig sem aggasztott túlságosan a dráma, de azért jó érzés tudni, hogy hivatalosan is tiszta a nevem – közölte Kristóf a Blikkel.

(Blikk)

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek