//
Küldj te is érdekes híreket, fotókat, filmeket a Bálágánba. Nem zsidó téma is jöhet, csak ütős legyen!
Szerző:  Kibic  Készült: 2017 aug. 30, szerda
Címkék:

Tel-Avivban a legmagasabb az egy főre jutó kutyák száma az egész világon. A kutyák itt nem csak egyszerű háziállatok, hanem már-már családtagnak számítanak. A város pedig rengeteg kutyabarát szolgáltatással könnyíti meg az ebek és gazdáik életét.

Renny Grinshpan izraeli-kanadai színésznő, modell, aki vicces videóival vált ismerté Izraelben, Chili nevű kutyájával készített egy rövid filmecskét a Kelaviv (kelev – kutya héberül és Tel-Aviv) elnevezésű nagyszabású kutyás rendezvény alkalmából, amelyet már másodszorra tartanak meg a városvezetés támogatásával. Persze nem véletlenül, hiszen Tel-Avivban nagyjából 25 ezer regisztrált kutya található, így minden 17. lakosra jut egy darab eb.Mint ahogy az a videóból is kiderül, a városban igencsak széleskörű szolgáltatási szektor jött létre, amely jócskán megkönnyíti a kutyák és tulajdonosaik életét. Kutyakozmetikák, kutya-barát kávézók és éttermek, kutyákat sétáltató szolgáltatások és menhelyek az elveszett, elhagyott kutyusok számára. A városban 70 olyan park működik, ahol póráz nélkül is lehet kutyákat sétáltatni, de említhetjük még a kutyakaja automatákat vagy a kutyastrandokat is. A város által bevezetett DigiDog kártya pedig felhívja a tulajdonosok figyelmét a különféle kutyás programokra, vagy éppen a kötelező oltások esedékességére.

(Israel21c)

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
« Február 2018 »
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28