Következik:  
Áv 11, 5778 · 2018. július 23, hétfő

Magzataitok mártírok lesznek! – buzdítja a palesztin tévé a terhes nőket

A várandós nők a világ minden táján fantáziálnak arról, hogy milyen élet vár majd megszületendő gyermekükre, és a legjobbat kívánják nekik.

A Palesztin Hatóság egy dalt tett közzé a televízióban, amelyben erre a természetes ösztönre válaszként arra tanítja az anyákat, hogy tekintsenek születendő gyermekeikre az ország mártírjaiként. A dalt a hivatalos palesztin rádióban és tévében is sugározzák.

Egy rövid idézet a dalból:

„A mártírjaink karavánok, a csontjaink hegyvidékek

Nem adjuk meg magunkat alázatosan

Nem rémiszt minket a börtön sem

Palesztina a magzataink szívébe van vésve

Büszke mártír nő az anya méhében

És az arab állam a miénk marad – arab, arab Palesztina…”

“Palestine is etched on the heart of the fetus, a proud Martyr in his mother’s womb” – Fatah TV

Disclaimer: Views expressed in this video do not represent those of Palestinian Media Watch in any way. PMW monitors and analyzes the Palestinian Authority through its media and schoolbooks. For more info visit: http://palwatch.org.

Mártírnak számítanak mindazok, akik Allahért halnak meg. A Palesztin Hatóság a mártíromságot az iszlám legnemesebb elérhető állapotaként írja le, és most már az újdonsült anyákat is arra buzdítja, hogy a gyerekeikre eleve áldozati bárányként tekintsenek, akiket majd nyugodt szívvel fognak elküldeni a vérfürdőbe.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp