Következik:  
Áv 11, 5778 · 2018. július 23, hétfő

Idén is lesz Élet Menete Budapesten

Az idei Élet Menete a Március 15. tértől a Friedrich Bornról, a zsidómentő svájci diplomatáról elnevezett rakpartig tart majd. A menet végére a szervezők izgalmas programot ígérnek.

Az Élet Menete Alapítvány éves eseménye 2018-ban is izgalmas programmal érkezik, folytatva hagyományát a békés megemlékezéssel – olvasható a Facebook-eseményben A szervezők a menetelés mellett különleges fellépőkkel, közreműködőkkel, videóüzenetekkel készülnek.A tervek szerint fellép majd: Malek Andrea és Jáger Bandi, a Sabbatshong együttes, Székhelyi József, Jávori Ferenc Fegya, Müller Péter Sziámi, Kardos Dániel, Pajor Tamás, Oláh Gergő, valamint egy több mint 50 főből álló gyerekkórus.Az idei évben szerepet szánnak a programban a II. világháború befejezésének, valamint a szervezők a több ezer résztvevővel együtt szeretnének köszönteni a budapesti Élet Menete színpadán egy megmentett személyt és családját , illetve a Világ Igaza díjjal elismert megmentőjét.A megemlékezés díszvendége Majgull Axelsson svéd írónő lesz. A műsorvezető, házigazda szerepére pedig Veiszer Alindát kérték fel.

A 16. budapesti Élet Menete a Március 15. téren található Élet Menete szobortól indul május 13-án, délután 16:00 órakor.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp