Következik:  
Gyertyagyújtás: 20:26 · Támuz 9, 5778 · 2018. június 22, péntek

Leonardo Dicaprio zöld energiával működő hotelbe fektet Izraelben

A színész szerint a Herzleia Marina projekt a környezetbarát hotel modelljévé fog válni. Az Oscar-díjas színész és környezetvédelmi aktivista partnerként száll be a hotel finanszírozásába, jelentette be a Hagag csoport közleményben vasárnap.

A hotelt amerikai energia és a környezetvédelmi tervek iránymutatásai szerint építik majd meg.

Herzlia Marina Hotel
Herzlia Marina Hotel

 „Ez a fejlesztés olyan munkákat, építkezéseket támogat, amelyek nem a természet ellen dolgoznak”, mondta DiCaprio. „Olyan megoldásokat keresünk, amelyek elhárítják a klímaváltozás hatásait. Ezért új fejlesztésekre van szükség a környezetvédelmi design területén. Ez a hotel az egész világon számít majd modellértékűnek”, tette hozzá.

 DiCaprio 2007-ben látogatott az országba, amikor a híres izraeli modellel Bar Refaelivel találkozgattak. Az út során Simon Peresszel beszélt környezetvédelmi kérdésekről. A színész később 2010-ben járt Izraelbe. A pár azóta különvált 2011-ben, DiCaprio azóta is egyedül van, Refaeli férjhez ment.

 Tavaly januárban szúrta ki DiCaprio azt a képet az Instagramon, amely a mostani projektet ábrázolta, és célja a világ legnagyobb napenergiával működő torony megépítése. A Negev-fen folyó projekt munkálatao idén indulnak meg.

Megalim Solar Power
Megalim Solar Power

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és minél színesebb anyagokat közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp