Következik:  
Támuz 12, 5778 · 2018. június 25, hétfő

Támogass te is egy ebéddel egy holokauszt-túlélőt!

A Jerusalem Prayer Team nevű szervezet adományokat gyűjt az Izraelben lakó több tízezer, mélyszegénységben élő holokauszt-túlélők támogatására.

„Az államtól kapott pénzösszeg nem elegendő a megélhetésük fedezésére”, írják, “és legtöbbjüknek nincsenek családtagjaik, akik idős korukban gondoskodhatnának róluk. Sokuk számára még az is problémát okoz, hogy megfelelő élelemhez jussanak.”

Ezen segíthet, aki 3 fonttal támogatja őket. Ez egy ember egyszeri étkezésének ára.

A Jerusalem Prayer Team minden héten több ezer holokauszt túlélőnek szállít meleg, tápláló ételt.

A szervezet egyébként egy nemzetközi Bibliahívő mozgalom, amelynek tagjai támogatják Izraelt és a zsidó népet. A Jerusalem Prayer Team működteti az első keresztény múzeumot Izraelben és a Zion Barátai Múzeumot Jeruzsálemben. Étellel és más alapvető eszközzel látja el a holokauszt túlélőket, és közösségi központokat működtet Jeruzsálemben és Haifán egyéni támogatások segítségével.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és minél színesebb anyagokat közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp