Következik:  
Tisá BeÁv · Áv 10, 5778 · 2018. július 22, vasárnap

Ronda ünnepi pulcsik Whoopi Goldbergtől!

Karácsonyi giccsparádé! Whoopi Goldberg saját ünnepi kollekcióval rukkolt előt, amelyben a hanukáról sem feledkezett el! Goldberg állítólag bolondul az ünnepekért, bár gyerekkorából kimaradtak a kötött, béna mintás karácsonyi pulcsik, édesanyja ugyanis nem igazán figyelt rá, hogy az ünnephez öltözzön a család. A 61 éves színésznő szerint viszont az ünnepek annál jobbak, minél gicsessebbek, ezért rukkolt elő a mókás ruhadarabokkal.

Goldberg beszélt a saját családi hagyományaikról is. Karácsony este filmet néztek, és másnap reggel a sütőben készülő pulyka illatára ébredtek. Habár náluk nem volt szokás ilyen pulóvereket hordani, szerinte ezek a ruhadarabok is hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz, pláne egy olyan korban, ahol az emberek állandóan fényképezik saját magukat.

A pulcsikat itt lehet megvásárolni egységesen 89 dollárért.

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp