Következik:  
Gyertyagyújtás: 20:14 · Áv 8, 5778 · 2018. július 20, péntek

Gal Gadot, az izraeli Csodanő

Kijött a Wonder Woman (Csodanő) című film első előzetese, a filmben Gal Gadot izraeli színésznő játssza a főszerepet. A trailer alapján Gadotnak nem jött rosszul a két év szolgálat az izraeli hadseregben.

Gal Gadot két évig szolgált az izraeli hadseregben erőnléti kiképzőként, a Wonder Woman friss előzetese alapján valószínűleg nem jöhetett rosszul a katonai tapasztalat. Gadot ugyanis egy egész hadseregnek ront neki az I. világháború valamelyik frontvonalán, és hiába lövik golyószóróval és gránátvetővel, nem sokra mennek vele a szuperhősnő és kedvenc fegyvere, az igazság lasszója ellen.

Gal Gadot a Wonder Woman című filmben
Gal Gadot a Wonder Woman című filmben

Az izraeli színésznő már korábban bemutatkozott Csodanő szerepében a Batman Superman – Az igazság hajnala című filmben, a Wonder Woman-ben azonban az övé lesz a főszerep. A filmben többek között Chris Pine, Connie Nielsen és Robin Wright is játszik majd. A bemutató viszont csak jövő nyáron lesz, addig pedig az előzetesekkel vigasztalódhatnak a rajongók.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp