Nagy bejelentést tett a Saul fia sztárja – Mindenki megdöbbent

Már zaj­la­nak Nemes Jeles László má­so­dik film­jé­nek elő­ké­szü­le­tei, de Röh­rig Géza nem akar benne részt venni. Ahogy má­sik­ban sem, mert fel­hagy a fil­me­zés­sel.

Röhrig Géza
Röhrig Géza

Eddig úgy tudtuk, hogy Nemes Jeles László következő alkotását is ugyanaz a stáb készíti, mint a Saul fiát. Ám a körülbelül 50 nemzetközi elismerés sem győzte meg arról Röhrig Gézát, hogy a továbbiakban is színészként keresse meg a kenyérre valót. Felhagy a filmezéssel, és mindezt élőben jelentette be a Magyar Filmhéten, valósággal sokkolva a hallgatóságot.

“A Saul berobbant az éle­tembe, én nem terveztem ezzel, csak eljátszottam a nekem szánt szerepet. Őrült siker lett, és nagyon jólesik, hogy sokan gratulálnak. Most sokan hívnak kávézni, olyanok, akik fél évvel ezelőtt a köszönésemet sem fogadták, és talán sokan dolgoznának velem szívesen. De én más utat járok” – mondta Röhrig, akivel valószínűleg Hollywoodban is sokan számolnának, nemcsak Nemes Jeles. De ez őt nem érdekli, és szeretne máshogy élni.

“Szeretnék egy regényt befejezni, amit már elkezdtem írni. Ez egy családregény család nélkül, én így nevezem. Egy cigány fiúról szól, aki nevelőintézetben nőtt fel, a magyaroknak cigány, a ci­gá­nyok­nak magyar. Elindul, és megkeresi az édesanyját. Halott tenger lesz a címe. Emellett dalokat írok egy szál gitárra, azokat szeretném játszani. Ezek érdekelnek engem, nem a csillogás. Hiába nyíltak ki Hollywood ajtajai, én azokon nem kívánok be­lépni.”

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp